Over Sigrid

Over Sigrid

Ik ben Sigrid Boelens en ik ben in 2011 gestart met m’n eigen bureau: Bureau Boel. In de zomer van 2015 ben ik moeder geworden van de tweeling Daantje en Noor. Ik woon samen met Thijs en deze twee kleine dames in Haarlem.

Voordat ik dit avontuur ben gestart, heb ik gewerkt bij TNT en PwC, in duurzame projecten en verandermanagement. Na een wereldreis, terwijl ik op zoek was naar een baan, begon ik per ongeluk voor mezelf. Ik deed wat klussen voor de Gemeente Dordrecht en de ABN Amro, en voordat ik het zelf door had zat ik bij de KvK. En gelukkig maar. Want het avontuur werd leuker dan ik ooit had kunnen bedenken.  Wat ik doe?

Was daar maar een gemakkelijk antwoord op te geven :). In ieder geval een heleboel. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste activiteiten. Een overzicht van de onderwerpen vind je hier. Ik doe overigens dolgraag nieuwe dingen. Dus wanneer dat wat je zoekt er niet tussen staat, hebben we alles behalve een probleem.


 

Trainingen

Ik ontwikkel trainingen voor teams, afdelingen en bedrijven.

Voorbeelden: Online Communicatietraining voor de medewerkers van een ziekenhuis / Hiring Training voor de managers van online fashion company / Intervisie voor trainees / Persoonlijke ontwikkeling voor de jongste generatie van een wereldwijd familiebedrijf.

Lezingen

 

Ik geniet ervan, van op het podium staan. Door de energie in een zaal, de spanning van te voren en de verbinding in een grote groep.

Voorbeelden: Ontdek hoe briljant je bent – Carrièrebeurs Jaarbeurs / Doen wat je leuk vindt – Dreambuilders / Samenwerken en groepsrollen – Samenwerkende Tandartsen / Tijdbesparen – PostNL / Communicatie – Tele2. 

 

 

Teamontwikkeling

Ik begeleid korte en lange trajecten, voor nieuwe afdelingen, afdelingen die samengaan of om de samenwerking binnen een bestaand team te verbeteren. 

Voorbeelden: begeleiden van MT-teams op het gebied van leiderschap en kwetsbaarheid / ontwerpen en begeleiden van een meerdaagse hei-sessie / het begeleiden van een 1,5 jarig verandertraject. 

Hier vind je een blog die ik over de factoren voor succesvolle teams heb geschreven. 

Coaching

Al sinds de start van m’n bedrijf eet ik taartjes. Zo noem ik ‘t. Klinkt veel leuker dan coachen.

Ik begeleid particulier en zakelijk, bijvoorbeeld voor VandeBron / Booking / LUMC  / Tele2.

Op m’n blog www.inspiratietaart.nl lees je meer, bijvoorbeeld over waarom ik waarschijnlijk geen goede coach ben.